Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Divriği İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Divriği  ilçesi ziyaretleri kapsamında Üniversitemiz Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ilk olarak Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü’nün konuşmacı olarak katıldığı, ‘Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Sivasımızı Tanıtıyoruz’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa katıldı.
 
Konferansa Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Alim, Divriği Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tıraşcı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Konferansın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Müdür Pürlü’ye katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
 
-Rektörümüz Yıldız Divriği Ulu Camisi’ni Gezdi-
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Alim, Divriği Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tıraşcı ile birlikte tarihî Divriği Ulu Camisi’ni gezerek yetkilerden bilgi aldı.
 
-Divriği Kaymakamlığına ve Belediye Başkanlığına Ziyaret-
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler ardından Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök’ü makamlarında ziyaret etti.
 
Ziyarette Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Gök ile görüşen Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulundular.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Divriği ilçesi temasları kapsamında daha sonra Divriği Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Halil Yıldırım’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler ardından Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Divriği Prof. Dr. Mahir Tevruz Yüksek Öğrenim Yurdu ve Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Divriği Meslek Yüksekokulu Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.



Haber Tarihi : 25.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER