Şampiyon Hentbol Takımından Rektörümüze ziyaret

Bayanlar Ünilig 1. kademe müsabakalarında şampiyon olan bayan hentbol takımımız Rektörümüz Prof.Dr.Alim Yıldız' ı ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül ve sporcular katıldı.

Aralık Ayında Nevşehir' de yapılan Bayanlar Ünilig 1.Kademe müsabakalarında Üniversitemiz bayan hentbol takımı,rakipleri olan Kastamonu,Mersin ve ev sahibi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bayan hentbol katımlarını yenerek grubunda şampiyon olmuştu.

Ziyarette Rektörümüz Yıldız’a bilgi veren Takım antrenörü Selim Yavuz, “Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Diğer üniversiteler bizimle aynı olmalarına rağmen biz onları iyi görüyor ve ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kızlarımızda birlik ve beraberlik var. Bize verdiğiniz destekten dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, “Sporcu arkadaşlarımız spor alanında başarılı olduğu gibi derslerinde de oldukça başarılılar.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Yıldız, “Üniversitemiz sporun her dalında artık kendini gösterecek. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen Hocamız spor alanındaki görevli yardımcımız. Sporcularımız için neler yapılması gerekiyorsa yapılmakta ve bu devam edecek. Malzemeden materyallere tüm ekipman en kaliteli şekilde hazırlandı. Bizler yönetim olarak sizlerin yanındayız.” dedi.

Rektörümüz Prof.Dr.Alim Yıldız Şubat ayı sonunda İzmir' de yapılacak Ünilig 2.kategori müsabakalarında sporcularımıza ve takım hocalarına başarı dileklerinde bulunarak program sonrası öğrencilerle fotoğraf çektirdi.



Haber Tarihi : 21.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER