Değişim Programı İle Gelen Personel ve Öğrencilerden Rektöre Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Erasmus Personel Hareketliliği, Öğrenci Erasmus Staj Hareketliliği ve Ahmet Yesevi Üniversitesi’yle yapılan ikili anlaşma kapsamında Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Bulgaristan, Azerbaycan gibi ülkelerden gelen personel ve öğrencileri kabul etti.

Ziyarette Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Marat Temirbekov da hazır bulundu.

Rektör Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Üniversiteye gelen uluslararası personel ve öğrencilerin sayısının her geçen gün arttığını ifade etti.

Ziyarete gelen personel ve öğrenciler ise yerleşkemizi ve Sivas’ı çok beğendiklerini söylediler.

Haber Tarihi : 02.11.2020