6. Mevsim Edebiyat Söyleşileri Programı Düzenlendi

Şair Nurullah Genç ve Aykut Kuşkaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Altıncı Mevsim Edebiyat Söyleşileri” kapsamında Üniversitemizde öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç, öğretim elemanları, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler ilk olarak Üniversitemiz Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açılan 15 Temmuz Sergisi’ni gezdi.

Şair Nurullah Genç, sanatçı Aykut Kuşkaya ile birlikte gerçekleştirdiği söyleşide şiirler ve ezgiler seslendirildi

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch  KANAL 58

www.youtube.com/watch SRT