Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu TÜDEMSAŞ’ta

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Raylı Sistemler İşletmeciliği öğrencilerimiz Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayisi’ne (TÜDEMSAŞ)teknik gezi düzenledi.

Raylı Sistemler İşletmeciliği Programı 2. Sınıf öğrencileri mesleki bilgilerini artırmak amacıyla Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Esin Tuğba Şimşek’ın gözetiminde yapılan teknik gezi kapsamında, öğrenciler vagon üretimi, vagon onarımı, metal işleri fabrikaları, kaynak eğitimi ve teknolojileri merkezini gezerek buralarda yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin davetli olduğu “Söz Meclisi” programına katılan öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Yüksekokul Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Hakan Demiröz’e bildirdiklerini, isteklerinin birer birer gerçekleşmesinden memnun kaldıklarını ifade ederek Raylı Sistemler İşletmeciliği öğrencileri olarak Rektörümüzün 3+1 projesinin yüksekokul öğrencilerinin meslek hayatına hazırlanmalarında olumlu bir gelişme olacağını belirttiler.

Haber Tarihi : 19.03.2018