Üniversitemizde Özel Yetenek Sınavı Tamamlandı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavları tamamlandı.

 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda; Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde; Resim Bölümüne, Müzik Teknolojisi Ana Bilim Dalına, Müzik Bilimleri Ana Bilim Dalı ve Grafik Bölümüne, Eğitim Fakültesi’nde; Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalına öğrenci almak üzere yapılan özel yetenek sınavları sona erdi.

 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yetenek sınavını izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemizde okumak için Sultanşehrimize gelen öğrencilerimize başarılar diliyorum. 44 yıllık köklü bir geçmişe sahip üniversitemiz spor alanında da önemli başarılara imza attı. Bu sene yetenek sınavını kazanıp üniversitemizde okumaya hak kazanacak öğrencilerimizden de güzel başarılar alacağımıza eminim. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Yetenek sınavlara giren öğrencilere ise,  “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi köklü ve güzel bir üniversite. Sivas da güzel bir şehir, o yüzden burayı tercih ettik. Üniversitenin yerleşkesi çok hoşumuza gitti. İnşallah sınavdan başarılı olarak çıkar ve eğitimimize Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde devam ederiz.” dediler.



Haber Tarihi : 07.09.2018

AYLARA GÖRE HABERLER