Üniversitemiz Hastanes'inde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Arslan, İdari Yönetici Âdem Yaşin, İdari Yönetici Yardımcıları, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey, Hemşirelik Hizmetleri Yönetici Yardımcıları, sağlık çalışanlarımız, çok sayıda minik hastamız ve yakınları katıldı.

Programda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, “Dünyada sahip olduğumuz en değerli varlık olan çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı hastanemizde misafir ettiğimiz çocuklarımızla kutluyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğa şahit olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Bütün çocukların sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayacak nice bayramlar diliyorum.” dedi.

Daha sonra Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, 8 yaşındaki Pediatri Servisinde tedavi gören Muhammed Emin Özkan'a koltuğunu teslim etti.

Devir teslim töreninden sonra başhekimlikte çocuklarımızın bayramı kutlanarak hediyeleri dağıtıldı.

Program Pediatri Servisi Oyun Odası'nda çocuklarımızın pasta kesimi ve gönüllerince eğlenmesinden sonra hastane bahçesine çıkılarak dileklerin yazıldığı uçan balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Üniversitemiz Hastanesinde misafir ettiğimiz minik hastalar ve yakınları düzenlenen etkinlik nedeniyle Hastane yönetimine teşekkür ettiler.



Haber Tarihi : 22.04.2017

AYLARA GÖRE HABERLER