Eğitim Fakültesi’nden Büyük Konser

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

Kadı Burhaneddin Salonu’nda düzenlenen konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Dinleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla dinlenen konserde geleneksel müziklerimizden Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği başta olmak üzere Uluslararası Sanat Müziğinden ve popüler müziklerden seçilmiş eserler icra edildi.

Konserle ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Bulut, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarının kendi branşlarına ait derslerde vermiş oldukları müfredatlar arasından seçilen örnek eserlerin konserde yer aldığını belirtti.

Konserin amacının öğrencilere derslerde öğrenmiş oldukları teorik bilgileri performansa dönüştürebilme yetisi kazandırmak olduğunun altını çizen Prof. Dr. Bulut, bu tür faaliyetlerle öğrencilerin daha iyi yetişmelerinin sağlanacağını söyledi. 



Haber Tarihi : 22.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER