Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Seminer Günü

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Fen Bilimleri Enstitüsüne Bağlı Ana Bilim Dallarında Çalışma Konuları Seminerleri” isimli program düzenlendi.


Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda yapılan seminere Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Çelik, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hakan Koç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Seminerin açış konuşmasını yapan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Çelik, “Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ilkini düzenlediğimiz seminer gününün sizlere bir örneğini getirerek sosyal ve bilimsel alanda paylaşımlar sağlayacağını umuyoruz. Lisansüstü eğitimde ilk basamak yüksek lisans deneyimleridir. Bu anlamda seminerler önemli bir yer tutmaktadır. Eğer öğrenciler sizlerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için enstitümüz her zaman yanınızdadır.” dedi.


Prof. Dr. Çelik’in konuşmasının ardından 3 oturumda gerçekleştirilen seminerin ilk oturumunda Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Öztürk’ün danışmanlığında, Fen Bilimleri Fakültesi yüksek lisans öğrencisi Hülya Boyraz’ın sunumuyla “Katkılı Yarı İletkenler” konusu anlatıldı.

 



Haber Tarihi : 09.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER