Üniversitemiz İran’da Tanıtıldı

Üniversitemizin yurt içi ve yurt dışında tanınırlığını artırmak, yabancı öğrencilerin Üniversitemizi tercih etmelerini sağlamak için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu amaçla, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ile birlikte 16-20 Ekim tarihleri arasında ISSA tarafından düzenlenen Eğitim Fuarı’na katıldılar.

Türkiye’den bazı üniversitelerin katılımıyla birlikte gerçekleştirilen fuarda Üniversitemiz de tanıtıldı. Önce Üniversiteleri temsil eden heyet Tahran Büyükelçimiz Sayın Rıza Hakan Tekin’i ziyaret etti. Rektörümüz Büyükelçimize hediyesini takdim etti.

Tahran Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda Üniversitemize ilgi yoğun olduğu gözlemlendi. Özellikle Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Edebiyat Fakültemizde okumak isteyen öğrencilerin sayısının çok olması dikkat çekti. Fuarda Üniversitemizi tanıtan çeşitli materyaller dağıtıldı.

Haber Tarihi : 26.10.2017