Çevrim İçi Bayram ve İstişare Toplantısı

 

Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen çevrim içi bayramlaşma ve istişare toplantısına Sayın Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Rektör Danışmanlarımız, Akademik ve İdari Yöneticilerimiz ve çok sayda Akademisyenimiz katıldı. 

 

Bayramlaşmada Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız: “Buruk bir bayram geçirdiğimiz için üzgünüz. İnşallah bir sonraki bayramda yüz yüze olacağımız, öğrencilerimizle buluşacağımız bayramlar kutlamayı diliyorum. Salgından bu yana vefat eden akademik ve idari personellerimiz oldu. Onlara da Allah’tan rahmet dilerim. Bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temmenni ederken Filistin’de zulüm gören müslümanların bir an önce kurtuluşa ermelerini Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadeleriyle görüşlerini dile getirdi.

 

Ayrıca çevrim içi bayramlaşmaya iştirak eden diğer katılımcılar söz alarak: “Buruk bir bayram geçirsek de böyle çevrim içi bir ortamda bir arada olmak, bizler için mutluluk verici oldu. Ayrı geçireceğimiz son bayram olur inşallah ve Filistin’deki müslüman halkın da zulümden bir önce kurtulacağını Allah’tan niyaz ediyoruz.” diyerek bayram temennilerini ilettiler.



Haber Tarihi : 13.05.2021

AYLARA GÖRE HABERLER