Rektörümüz Ankara'da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın Ankara temasları devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç ile birlikte Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş’u ve Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Sürmeli’yi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu ve Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Başkan Durmuş ve Başkan Yardımcısı Sürmeli, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç ardından MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ve MEB Yeğitek İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyyup Tanyıldız ve Ankara Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcısı İdris Ünal’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette kendileriyle bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız Üniversitemizle ilgili bilgi verdi. Genel Müdür Tırnakçı, Daire Başkanı Tanyıldız ve Cumhuriyet Savcısı Ünal ise ziyaretinden dolayı Rektörümüz Yıldız ve Yardımcısı Kılıç’a teşekkür ederek kendilerini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 11.10.2016