Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine Otopark

Sultanşehir Sivas’ımızın önemli marka değerlerden olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ek Binasının otopark ve bağlantı yollarında, Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 5 bin 750 metrekare alana 12 bin ton asfalt serimi yapıldı. 

 

Kurumlar arası iş birliğinin önemli olduğunu ifade eden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, “Biliyorsunuz Haziran ayı sonlarında yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binamızı açtık. 305 yataklı, oldukça modern, içindeki tüm tefrişatın ve tıbbi cihazların yeni olduğu bir hastane. Özellikle Sivas halkına ve komşu illerimize hitap edecek bölge hastanesi konumunda. Ve giderek de hasta sayımız artıyor. Hastanemizi açtıktan sonra otoparkla ilgili alanlarımız yetmemeye başladı. 305 yataklı hastanemizde hasta sayısının artması nedeniyle otopark bir sorun hâline gelmişti. Bu konuda da kurumlar arası iş birliğini göz önüne alarak biz de Sivas Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’den destek istedik. Sağ olsunlar, kendileri bize bu konuda yardımcı oldular. Önceleri nahoş bir durumda olan otoparkımızın tamamen asfaltlanmasını sağladılar. Çizgileri tekrar düzenlediler. Bu vesileyle de güzel bir otopark meydana gelmiş oldu ve bu alandaki eksikliklerimiz giderildi. Ben bu nedenle başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Hocam olmak üzere Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun Bey’e çok teşekkür ediyorum. Sivas’a güzel bir hizmet gerçekleştirdiler.” dedi.

 

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Çağlar Yıldız, otopark alanında 300 araçlık yer oluştuğunu belirterek, “Yeni oluşan otoparkımız 300 araca hizmet verecek durumda. Hastanemize gelen hastalarımız, personelimiz, hasta yakınları otopark alanını kullanabilecekler.” ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 18.09.2020

AYLARA GÖRE HABERLER