Arş. Gör. Eda Uzun’dan Kişisel Tasarım Sergisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Eda Uzun Kişisel Tasarım Sergisi açtı.

Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sanat Sokağında gerçekleştirilen serginin açılışına Arş. Gör. Uzun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uzun, yaptığı açıklamada bu sergiyle birlikte 3’ncü kişisel sergisini açtığını söyleyerek, “Bu sergi son dönemde yaptığım illüstrasyon ve tasarımlardan oluşmaktadır. Sergide karakter tasarımı, afiş, marka kent tasarımı, ambalaj tasarımı, anı para tasarımı alanlarında yaptım sergileniyor. Serginin amacı son yıllarda yaptığım çalışmaları bir araya getirmek ve grafik tasarım öğrencilerine somut tasarım örnekleri göstermektir.” dedi.

Haber Tarihi : 22.12.2021