Kangal Meslek Yüksekokulu’nda Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Üniversitemiz sporun ve sporcunun daima yanında olma şiarıyla etkinliklerine devam ediyor.

Bu doğrultuda Üniversitemiz Kangal Meslek Yüksekokulu’nda Bölümler Arası Erkekler Voleybol Turnuvası düzenlendi. Bölüm başkanlarının takım antrenörleri olduğu turnuvada karşılaşmaların hakemliklerini, bu alanda deneyimli hocalar yaptılar.

İki hafta süren maçlara her bölümden ikişer takım olmak üzere, toplam 12 takım katıldı. Turnuvanın final maçı, 09 Mart 2017 tarihinde, Halkla İlişkiler Bölümü ile Makine Bölümü arasında oynandı. Turnuva sonunda Halkla İlişkiler Bölümü birinciliği kazanırken, Makine Bölümü ikinciliği ve Bilgisayar Bölümü de üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımların kupaları ve madalyaları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Akkoyun tarafından verildi. Doç. Dr. Akkoyun kupa töreninde yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin hem Yüksekokul öğrencileri hem de ilçe halkı için sosyal etkinliklere katkı sağlaması açısından önemli olduğu vurguladı ve benzer etkinliklerin sportif ve kültürel alanlarda devam edeceğine değindi.

Turnuvaya Kangal Meslek Yüksekokulu öğrencileri, öğretim elemanları, idari personel  ve ilçe halkı katıldı.

Haber Tarihi : 17.03.2017