Üniversitemiz Tanıtım Fuarına Katıldı

Üniversitemiz, Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Unilook iş birliğinde düzenlenen "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" fuarına katıldı.

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılış programına Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Sivas İl Millî Eğitim Müdürü ile birçok davetli katıldı.

 

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Sivas’ta böyle bir etkinliğin yapılması çok güzel. Üniversitede bilinçli tercih her şeyin önünde. Artık üniversiteler arasında acımazsız bir rekabet var ama bu güzel bir rekabet. Eğitimde de kalitede de elbette rekabet olacaktır. Herkes kendi üniversitesinin fiziki koşullarını eğitim kadrosuyla tanıtma ihtiyacı duyuyor, bu da çok yerinde bir karardır. Bu fuarın yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve katılımcılar stantlarını gezerek üniversiteler hakkında bilgi aldılar.

 

17 üniversitenin katıldığı fuarda akademisyenlerimiz, idari çalışanlarımız ve öğrencilerimiz etkin bir biçimde görev aldılar. Fuarda Üniversitemizi;  Sağlık Bilimleri, Diş Hekimliği, Eczacılık, Tıp, Fen, Mühendislik, Teknoloji, Edebiyat, Turizm, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültelerimizle Yabancı Diller Yüksekokulu, Gürün, Divriği, Yıldızeli, Koyulhisar ve Sivas Meslek Yüksekokullarımız temsil ettiler.



Haber Tarihi : 30.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER