Üniversitemizde Tadilat Çalışmaları Sürüyor

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yerleşkemizdeki birimlerde tadilat çalışmaları hızlandı. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin daha güzel bir yerleşkede eğitim görmeleri için binalarda yapılan yenileme çalışmaları hız kazandı.

Bir yandan yol, kaldırım ve peyzaj; diğer yandan da binaların fiziki altyapılarını iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Merkezi Kafeteryamız da bu kapsamda tadilata alınan yerlerden birisi.

Uzun yıllardır tadilat ihtiyacı bulunan Merkezi Kafeterya’nın lavabolarında elektrik, su, fayans, lavabo taşları, aynalar yenileniyor. 3 hafta süreceği düşünülen tadilatın bitmesiyle birlikte öğrencilerimiz daha temiz ve ferah bir ortama kavuşmuş olacaklar. Çalışmanın bitmesiyle birlikte Merkezi Kafeteryamız yeni yüzüyle tüm öğrencilerimizi karşılayacak.

Merkezi Kafeterya’nın ardından Cumhuriyet Spor Salonu’nda tadilata başlanacak.

Haber Tarihi : 11.08.2017