Rektörümüz Yıldız, SESOB Başkanı Köksal'a Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’a iade-i ziyarette bulunarak esnafın öğrencilerimize özel olarak uygulamaya soktuğu %15 indirimden dolayı teşekkür etti.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas esnafının Üniversitemize büyük katkısının olduğunu, bu anlamda Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile iş birliği yaparak yüzde 15’lik indirim sağlandığını belirterek, “Üniversite öğrencilerimiz ilimizin tanıtımında gönüllü elçilerdir. Gittikleri memleketlerde Sivas’ı anlatıyorlar. Bizler de çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Desteklerinden ve yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Beşir Köksal’ın şahsında oda başkanlarına ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Esnaf teşkilatı ile iş birliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Bizler de Üniversite olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.
 
Prof. Dr. Yıldız, esnaf teşkilatının talebi üzerine Ahilik ile ilgili de bir kitap çalışması yaptıklarını ve yakın bir zamanda hazır hâle getirileceğini sözlerine ekledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise Üniversitenin esnaf ve sanatkâr açısından önemli olduğunu ve ilimizin markası hâline geldiğini söyledi. Üniversitede okuyan öğrencilere her konuda yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini, yüzde 15’lik indirimle onlara yardımcı olduklarını vurgulayan Köksal, “Öğrencilerimizi seviyor ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şehir dışından gelen öğrencilerimize ev ve yurt konusunda öncülük ediyoruz. Öğrencilerimiz gittiği yerlerde gönüllü turizm elçiliği görevini üstlendikleri için onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Gerek Üniversitemizin gelişmesi gerekse ilimizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman destek olacağız. Ziyaretinizden dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
SESOB Başkanı Beşir Köksal, 5 bin öğrenci için burs vermek adına çalışma başlatan Vali Davut Gül’e de teşekkür ederek esnaf teşkilatı olarak destek verdiklerini kaydetti.



Haber Tarihi : 27.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER