Yabancı Diller Yüksekokulu'nda “Teacher Training Workshop” Semineri

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Oxford Yayınları iş birliği ile “Teacher Training Workshop” (öğretmen eğitim atölyesi) eğitim semineri düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, Oxford Üniversitesi Yayınları Eğitmenleri Turgut Turunç, Jackie Halsall ve öğretim görevlileri katıldı.

Programda Oxford Üniversitesi Yayınları Eğitmenleri Turgut Turunç ve Jackie Halsall, Yabancı Diller Yüksekokulu İngiliz Dili ve Edebiyatı alanındaki öğretim görevlilerine iki gün boyunca daha etkili bir yabancı dil öğretimi ile ilgili sınıf yönetimi, öğrenci motivasyonu, kaynakların daha etkin ve etkili kullanımı, sınav yöntemleri hakkında sunum yaptılar.

Haber Tarihi : 22.01.2018