Filistinli Kardeşlerimiz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

İsrail’in saldırılarında şehit olan Filistinli kardeşlerimiz için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ek Binası önünde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının öncesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Sarıkaya İlahiyat Fakültesi ve İİBF Dekanlıkları tarafından İlahiyat Fakültesi Uygulama Camisi’nde mevlit okutuldu.

Mevlidin ardından merhum öğretim üyemiz için dua edildi.

Mevlidin ardından İlahiyat Fakültesi Ek Binası önünde İsrail’in saldırılarında şehit olan Filistinli kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Mevlit programına ve cenaze namazına Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, dekanlar, müdürler, akademisyenler ile idari personel katıldı.

Haber Tarihi : 20.05.2021