“Küçük Umutlara Büyük Adımlar” Projesi Hayata Geçti

Üniversitemiz Eğitim Fakültesince Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Yrd. Doç. Dr. Goncagül Serdaroğlu’nun danışmanlığında “Küçük Umutlara Büyük Adımlar” başlıklı proje ile Vali Zübeyir Kemelek İlk/Ortaokulunda Fen Koridoru ve Fen Bilimleri Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Aksu, Okul Müdürü İbrahim Çetin, öğretim elemanları, öğretmen adayları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu yaptığı açıklamada, “Bu tür programları Dekanlık ve Üniversite olarak çok önemsiyoruz.  Özellikle de şehir ve Üniversite iş birliği noktasında bunlar çok güzel faaliyetler. Özellikle Eğitim Fakültesi olarak yarın bu okullarda öğretmenlik yapacak gençlerimizin böylesine güzel faaliyetlerde bulunması, geriye güzel eserler bırakması hakikaten takdire şayan hizmetlerdir. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 05.05.2017