Rektörümüz, Cumhuriyet Üniversitesi Ailesi ile Bayramlaştı

Ramazan Bayramı münasebetiyle Üniversitemiz Rektörlük binasında görevli personelimizle bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ali Taşkın, Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş’ın yanı sıra rektörlük binasında çalışan personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, burada yaptığı konuşmasında; bayramların birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günler olduğunu ifade ederek, “Bir toplumu toplum yapan en önemli değer dinî bayramlardır ve yine bir bayram arifesindeyiz. On bir ayın sultanı Ramazan’ı ibadetlerimizle beraber hüzünlenerek bitirdik. Bayramın, ülkemiz ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, savaşların bitmesini, insanların huzurla yaşamasını temenni ediyor, bu vesileyle tüm çalışanlarımın ve Sivas halkının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, programa katılanlarla tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Ramazan Bayramının birinci günü ise Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, akademik ve idari kadrolarda görev yapan çalışanlarımız, eşleri ve çocukları ile Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Eşi Emine Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş, öğretim üyeleri, daire başkanları ve idari personel ile eş ve çocukları katıldı.

Program, personelimizle ayrı ayrı bayramlaşmanın ardındangerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Haber Tarihi : 25.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER