SCÜ’de “Bir Bilene Sor - Lisansüstü Eğitim Nedir?” Adlı Söyleşi Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda “Bir Bilene Sor - Lisansüstü Eğitim Nedir?” adlı söyleşi düzenlendi.

 

Düzenlenen etkinliğe, SCÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık, Fen Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sıddık Çadırcı, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Güven Batır, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık, yetenek kapısı, e-insan, ulusal staj hakkında bilgi vererek konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

 

Söyleşide Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Güven Batır ‘Yurtiçi Lisansüstü Eğitim Programları’ ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sıddık Çadırcı ise ‘Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Programları’ adlı sunumlarını gerçekleştirerek öğrencilere lisansüstü eğitimi hakkında bilgi verdi. 

 

Program, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem Ayık’ın katılımcılara hediye takdimi ile sona erdi. 
 



Haber Tarihi : 19.12.2022

AYLARA GÖRE HABERLER