Şehit Ömer Halisdemir’in Babasından Üniversitemize Ziyaret

15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren ve darbeye karşı direnişin temsili hâline gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) şehitler için söylemiş olduğu hadislerden örnek vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivas’a ilk kez geldiğini, ilimizde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir de oğlunu kaybedeli 1 yıl 15 gün olduğunu ancak hâlen yurt içinden ve yurt dışından gelenlerin kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Vatanıma, Türk milletine böyle bir evlat yetiştirdiğim için gururluyum.” dedi.

Ardından Üniversitemiz hastanesinde bulunan 15 Temmuz Polikliniği’ni ziyaret eden Halisdemir’i Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Gökhan Arslan ve idari personelimiz karşıladı.

15 Temmuz Polikliniği’ni gezen kahraman şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir çalışmanın çok güzel bir çalışma olduğunu belirterek, “Başta Rektör Prof. Alim Yıldız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



Haber Tarihi : 01.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER