Veteriner Fakültesinden Ücretsiz Muayene Günleri

Veteriner Fakültemiz, hayvan sağlığının korunması, hayvan sevgisinin geliştirilmesi ve “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”ne dikkat çekmek amacıyla bir sosyal sorumluluk çalışması daha gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda hayvan sağlığının teminatı veteriner hekimleri yetiştiren ve bütün eğitim sisteminin temelini hayvan sevgisi üzerine bina ederek hedefleri doğrultusunda eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerine devam eden Veteriner Fakültemiz tarafından “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”ne dikkat çekmek amacıyla "Ücretsiz Muayene Günleri" etkinliği düzenleniyor.

Faaliyetlerine başladığı 2015 yılından bu yana ortak dünyamızı paylaştığımız hayvanlara koruma, kontrol ve tedavi hizmetlerinin sunulduğu Hayvan Hastanesi bünyesinde 30 Eylül 2019-4 Ekim 2019 tarihleri arasında “Ücretsiz Muayene Günleri” etkinliği gerçekleştirilecek.

Hayvanlara karşı gösterilen şiddetin son bulacağı daha güzel günler dileğiyle…

Haber Tarihi : 30.09.2019