“Avrupa Birliği Projeleri Tasarım ve Yönetimi” Konulu Seminer Verildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) “Avrupa Birliği Projeleri Tasarım ve Yönetimi” konulu seminer verildi.

 

SCÜ Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği, AB Proje Döngüsü Yönetmeni Baki Karaçay’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminere akademisyen ve öğrenciler katıldı.

 

Seminerin düzenleme kurulu Başkanı, SCÜ Proje Koordinasyon Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Sinan Dündar, açılış konuşmasını yaparak seminerin verimli geçmesi temennisinde bulundu.

 

Sonrasında söz alan AB Proje Döngüsü Yönetmeni Baki Karaçay, “Birbirini izleyen üç oturum halinde sürecek seminerde değişim yaratmanın ve geleceği yapılandırmanın yöntem ve araçlarına yeni bakış açıları sunacak içerikler paylaşacağım. Avrupa Birliği fırsatları ve projelerinin ötesinde, genel anlamda projelere, küresel gündem ve gelişmeler ile çalışma yaşamımıza bakışımızı güncelleyecek yeni bilgilere yer vereceğim etkinlikte, projelerin renkli dünyasını adım adım keşfetmenin keyfini paylaşacağız.” dedi.

 

Konuşmasına devam eden Baki Karaçay “Yapacağım bilgilendirmelerin genel kalite standartlarına ve uluslararası kriterlere uygun proje hazırlama ve uygulama bilgi ve becerisi yanında vizyon ve motivasyon kazandırıcı olmasını önemsiyor ve yalnızca projelerde değil, çalışma hayatımızın birçok alanında kullanabileceğimiz araçları tanıtmayı amaçlıyorum.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

Karaçay, seminer süresince “2021-2027 Avrupa Birliği Programları - Küresel Gündemde ve Avrupa Gündeminde Yaşanan Gelişmeler, Yerel Düzeyde Avrupa Birliği Proje Fırsatları - Ülkemizin Yararlandığı Avrupa Birliği Hibe Programları, Bir Fikri 10 Adımda Başarılı Bir Projeye Dönüştürmenin Yol Haritası - ABD’de Geliştirilen ve Halen Avrupa Komisyonu Tarafından Kullanılan Proje Tasarım ve Yönetim Araçları” konu başlıklarında katılımcılara bilgiler verdi. 



Haber Tarihi : 02.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER