Suşehri MYO Seminerler Serisine Devam Ediyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından "Çocuk ve Bilim Sergisi" düzenlendi.

 

Suşehri Timur Karabal MYO Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Rasim Sayın, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fadime Suata Alpaslan, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Kayahan Yüksel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Sergi hakkında bilgi veren Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Kayahan Yüksel, "İçinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağında eğitimin en önemli hedeflerinden biri de çağın gerekliliklerini yerine getiren bireyler yetiştirmektir. Çocuk ve Bilim Sergisinde çocuk gelişimi alanı meslek adaylarının bu alandaki yeterliliklerini artırmaya ve çocuklara bilim sevgisini aşılamaya yönelik hazırladığımız materyallerin sunumunu gerçekleştirdik. Çocuk Gelişimi Programı olarak yaptığımız tüm projelerde bize destek sağlayan okul yönetimimize ve etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli katılımcılara teşekkür ederiz." dedi.



Haber Tarihi : 02.01.2020

AYLARA GÖRE HABERLER