Şarkışla Âşık Veysel MYO Bilgi Yarışması

Üniversitemiz Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Bölümler Arası Bilgi Yarışması’ düzenlendi.

Sinema Tarihi, Geometri, Matematik, Tarih ve Astroloji alanlarında soruların sorulduğu yarışmaya Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çocuk Gelişimi, Laborant Veteriner Sağlık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Maliye ve Banka ve Sigortacılık bölümü öğrencileri katıldı. Yarışmada finale kalan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 20 sorunun 17’sini doğru cevap verdi ikinci oldu. Banka ve Sigortacılık Programı ise 20 sorudan 19’unu bilerek birinciliği kazandı.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu’nun düzenlediği sosyal etkinliklerle öğrencilerinin beklentilerini karşıladıklarını söyleyen Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, “Bilgi yarışması sayesinde öğrencilerimizin farklı konularda genel kültür sahibi olmasından dolayı mutlu olduk. Bu bilgilere sahip olan gençlerin kendi alanlarında gelecekte başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 19.06.2019