Kadın Girişimcilerin Sektördeki Yeri ve Önemi Konulu Panel Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal ve Geleceğin İş Adamları Topluğu (CÜSİAT) Kulübü tarafından “Kadın Girişimcilerin Sektördeki Yeri ve Önemi” konulu panel düzenlendi.

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Fakülte Dekanı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Sosyal ve Geleceğin İş Adamları Topluğu Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, Sivas’ta faaliyet gösteren Evita Life Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Hatip, Kuaför ve Eğitmen Ayşegül Alp,  Organizatör ve STSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Elif Durdu ve EVA Metal Tasarım sahibi Zehra Özkaynakçı, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Başkanlığını Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman’ın yaptığı panelde, farklı sektörlerde başarılar elde etmiş kadın girişimcilerimiz bilgi ve tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin ve katılımcıların sorularını yanıtladılar. Kamu sektöründe çalışmak ve kendi işini kurmak, işletme kurarken ve işletmeyi büyütmek için dikkat edilmesi gereken şeyler, imalat ve ticarette yaşanan faaliyetler ve benzer konularda panelistlere bilgi verdiler.

 

Panelin sonunda katılan öğrencilere katılımcıların ürettikleri mal ve hizmetlerden hediyeler verildi.
 



Haber Tarihi : 24.12.2021

AYLARA GÖRE HABERLER