Rektörümüz İkinci Kez “Söz Meclisi”nde Öğrencilerle Buluştu

Göreve geldiği günden bu yana eğitim seviyesinin artması, idari manada hızlı, etkin ve çözüm odaklı ve öğrenciye yakın bir anlayışla hareket eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tıp Fakültesi öğrencileriyle “Söz Meclisi” isimli programda buluştu.

Öğrencilerimizin bayramını kutlamak için yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa İlker Toker, Doç Dr. İbrahim Gül, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran ve öğrenciler katıldı.

Program, tasavvuf musikinden örneklerin verildiği mini konserle başladı. Daha sonra Prof. Dr. Toparlı, öğrencilerimizin Tıp Bayramını kutlayarak söyleşi kısmında Prof. Dr. Yıldız’a kişisel hayatıyla ilgili sorular sordu. Samimi bir havada geçen söyleşide öğrencilik yıllarından gençliğine, edebî kişiliğinden yaptığı çalışmalara kadar hemen her konudaki soruları büyük bir içtenlikle cevaplayan Prof. Dr. Yıldız, “Öncelikle hepinizin Tıp Bayramını kutluyorum. Hastanemiz hem bizim için hem de şehrimiz için çok önemli. Hastanemizin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Rektör olmak kolay şey değil. Geç vakitlere kadar çalışıyoruz. Bu şehrin sorunlarını dert edindiğimiz için bu göreve talip olduk. Amacımız, öğrencilerimizi ‘iyi ki Cumhuriyet Üniversitesi’ne geldim’ demesini sağlamak.. Gururla, Cumhuriyet Üniversitesi’nden mezun oldum, diyebilsinler. Zaman kısa, geride bir şeyler bırakalım istiyoruz. Biz önce Allah’a, sonra da Üniversitemize hesap vereceğiz. Güzel şeyler olsun istiyoruz.” dedi.

Programın son bölümünde öğrencilerimiz Rektörümüze ve ekibine Üniversitemizle ilgili sorular yönelttiler. 

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Prof. Dr. Yıldız, programın bitiminde öğrencilerle gruplar hâlinde fotoğraf çektirdi.

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi

 

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

 

www.youtube.com/watch VİZYON 58 

 



Haber Tarihi : 15.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER