“Sivas’ı Tanıyorum Üniversitemi Seviyorum” Yarışmasında Heyecan Sürüyor

Üniversitemizin ulusal ve uluslararası arenada tanınırlığını artırmak, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, Sivas’ın tarihi, kültürel değerlerini, doğal güzelliklerini, tarihî mirasını ve coğrafi özelliklerini tüm dünya ile buluşturmak amacıyla yapılan “Sivas’ı Tanıyorum Üniversitemi Seviyorum” isimli bilgi yarışması tüm heyecanıyla sürüyor.


Üniversitemiz ve Vizyon 58 TV’nin ortaklaşa düzenlediği yarışmanın ilki Üniversitemizin kuruluş yıldönümü olan 9 Şubat 2019 tarihinde seyirciyle buluşmuştu.


İkinci bölümün çekimleri ise Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda devam ediyor. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan yarışmanın 26 Şubat’ta gerçekleştirilen sabah çekimlerinde Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Fakültesi ve Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, öğleden sonraki çekimde ise Fen Fakültesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu ve Sivas Meslek Yüksekokulu yarıştı.


28 Şubat günü yapılan yarışmalarda öğleden önce Eğitim Fakültesi, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gemerek Meslek Yüksekokulu, öğleden sonraki yarışmada ise Tıp Fakültesi, CENGEL Birimi ve Kangal Meslek Yüksekokulu yarıştı.


Yarışmanın bir sonraki çekimlerine 6-7 Mart 2019 tarihlerinde Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda devam edilecek. 



Haber Tarihi : 01.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER