Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci Seminerleri

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Öğrenci Semineri” düzenlendi.


Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Programın açış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, “Fakülte olarak akademik personelimizle bir gelenek hâline getirdiğimiz seminer günleri etkinliğini düzenliyoruz. Bu yıl da öğrencilerimiz eğitimlerini gerçekleştirdikleri çok önemli etkinliklerin içerisinde yer alıyorlar. İstedik ki, öğrencilerimiz de hazırlıklarını hem hocalarına hem arkadaşlarına iletme fırsatı bulsunlar. Bu anlamda da öğrenci seminerlerimizin ilkini yapıyoruz. Bugünkü programda dört sunumumuz var, hepsi hemşirelik bölümü öğrencilerimizin sunumları. Planımız bunu gelecek yıl fakültemizin diğer bölümlerindeki öğrencilerin sunumları ile daha da çeşitlendirmek. Son derece değerli bir çalışma, öğrencilerimiz emek vererek hazırladılar; tabi akademisyen danışmanlarımız yol gösterdiler.” dedi.


Açış konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Prof. Dr. Hatice Tel Aydın yılsonunda derece yapan öğrencilere yüksek onur ve onur belgelerini verdiler.


Onur belgesi verilmesinin ardından Buse Kartal, Gökhan Kızılyüce, Ramazan Sakarya, Levent Çömez hazırlamış oldukları sunumlarını yaptılar.


Program teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. 



Haber Tarihi : 14.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER