Turizm Fakültesi Yemek Salonları Hizmete Başladı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın gayretleri sonucunda Turizm Fakültesi’ne dönüştürülen Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği Yüksekokulu’nda Yemek Salonları 2 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibarıyla hizmet vermeye başladı.

Daha nezih bir ortamda, daha ucuz fiyatla yemek yeme fırsatı elde eden öğrencilerimiz ve personelimiz için yönetimimizin hizmetleri devam ediyor. Bu sayede öğrencilerimiz teorik olarak gördükleri dersleri hem pratiğe dökme şansı yakalayacaklar hem de mezun olup iş hayatına atıldıklarında tecrübe eksikliği yaşamadan iş sahibi olabilecekler.

Personel Yemekhanesi, Merkezi Kafeterya, Öğrenci Evi, özel işletmelerin de bulunduğu yerleşkemizde öğrencilerimizin ve personelimizin mekân tercihleri de artmış bulunuyor.

Uygulamalı olarak aşçılık ve servis eğitimini alan öğrenciler hazırladıkları yemekleri müşterilere sunuyorlar. Uygulamadan memnun olan öğrenciler, “Bizler için gayet güzel bir uygulama oldu. Bu sağlıklı ortamı bize sunan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibine teşekkür ediyoruz dediler.

Öğrenicilerin sağlıklı bir ortamda hazırladıkları yemekler, Turizm Fakültesi’nin 2. ve 3. katlarındaki yemek salonlarında sunularak her gün 4 çeşit yemek ile müşterilerinin karşısına çıkacaklar.

2. katta yer alan öğrenci yemek salonunda sabit yemek fiyatı 6 TL olurken, 3. katta yer alan personel  yemek salonunda ise standart yemek fiyatı 12 TL olacak.



Haber Tarihi : 09.10.2017

AYLARA GÖRE HABERLER