Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Özveri ile Hizmet Veriyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Sivas başta olmak üzere birçok ilden hasta kabul ederken son zamanlarda yurtdışından da hastaların tedavi için tercih ettiği hastaneler arasında gelmekte.


Klinikte yapılan teşhis ve tedaviler hakkında açıklamalarda bulunan Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kasım Durmuş, “Hastalarımız genel olarak kliniğimize burun tıkanıklığı ve burundaki görsel bozukluklar ile ilgili şikâyetler ile gelmekte. Hem yurt içinden ve hem de yurt dışından özellikle de çevre illerimizden bu yönde hasta yoğunluğumuz oldukça fazla. Ayrıca hastalar estetik ameliyatlar için de kliniğimizi oldukça yoğun bir şekilde ziyaret ediyorlar. Klinik olarak hafta içi ve hafta sonu dâhil her gün ameliyat yapmaktayız. Bu hizmetimizi hastalarımıza karşı en iyi şekilde sunmaktayız.” ifadelerini kullandı. 


Kulak Burun Boğaz (KBB) kliniğinin sadece burun ameliyatları ile sınırlı olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Durmuş, “Burun ameliyatları yanı sıra kafa tabanı cerrahisi, beyin cerrahisi ile birlikte hipofiz cerrahisi yapmaktayız. Bölgemizde hipofiz cerrahisi sadece Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılmaktadır. Bunun yanında fonksiyonel endoskopik sinüs cerrahisi, üst düzel kulak ameliyatları, ses telleri ameliyatları da başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Baş boyun cerrahisi, tükürük bezleri cerrahisi, çocuk geniz eti, bademcik ameliyatları da kliniğimizde yapılmaktadır.” dedi.


 



Haber Tarihi : 05.02.2020

AYLARA GÖRE HABERLER