Şampiyonluk Üniversitemizin Oldu

Üniversitelerarası 2. Lig Erkek Hentbol müsabakalarında şampiyon olan Üniversitemiz Hentbol Takımına Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ tarafından yemek verildi.
 
6- 10 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Kayabelek’te düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Erkek Hentbol müsabakalarında Üniversitemiz Hentbol Takımı şampiyon oldu. 
 
8 Üniversitenin katıldığı ve dörderli iki grupta oynanan müsabakalarda Öğretim Görevlisi Selim YAVUZ’un çalıştırdığı Üniversitemiz Hentbol Takımı grubunda, Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 32/29, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni 24/20 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni ise 37/23 yenerek finallere birinci olarak çıkmayı başardı.
 
Finallerde Erzincan Üniversitesi’ni 27/25, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 34/27 yenerek namağlup şampiyon oldu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, hentbol turnuvasında Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek, ‘’Bize bu başarıyı tattıran sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız. Desteklerimiz artarak devam edecek. Hem spordaki ve hem de derslerindeki başarılarının devamını dilerim” dedi.
 



Haber Tarihi : 13.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER