Koyulhisar MYO Öğrencilerinden Türk Silahlı Kuvvetlerimize Destek

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Suriye sınırımızın güvenliği için Barış Pınarı Harekâtı’nı başlatan ve terör örgütüne ağır bir darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek verdiler.

Ülkemizin bütünlüğü, sınırlarımızın güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 9 Ekim 2019 tarihinde başlattığı ve başarılı manevralar neticesinde terör örgütünün sınırlarımızdan 30 km öteye çekilmesini sağlayan Barış Pınarı Harekâtı’nın bitmesiyle birlikte Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileri askerlerimize destek açıklamasında bulundular.

Harekâtın ordumuzun gücünü dosta, düşmana bir kez daha göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayan öğrenciler terör örgütüne büyük bir darbe vurulduğunu söylediler. Vatanın bölünmez bütünlüğü için gece-gündüz teyakkuzda olan askerlerimizin yanında olduklarının altını çizen öğrenciler asker selamı verdiler.

Haber Tarihi : 28.10.2019