Şampiyondan Rektör Yıldız’a Ziyaret

2021 Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu personeli Gülçin Savun, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde 2021 Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda sol kol 65 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanan Gülçin Savun, madalyasını Rektör Yıldız’a takdim etti.

 

Rektör Prof. Dr. Yıldız, Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin bir aile olduğunu söyledi.

 

Yıldız; “Gülçin Hanımı başarısıyla gurur duyuyoruz. Üniversite olarak bu tür başarıların sayısının artmasını istiyoruz ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Personelimizin yanındayız.” dedi.

 

Savun, ziyarette yaptığı açıklamada başaracağını düşünerek gittiğini ifade etti.

 

Savun konuşmasının devamında, “Hocalarım ve ailem çok destek verdiler. Türkiye şampiyonu oldum, o heyecanı anlatamam. Bu benim ilk şampiyonluğum. Sıradaki hedefim dünya şampiyonluğu. İnşallah dünya şampiyonluğundan da başarıyla geleceğime inanıyorum. Rektörümüze de teşekkür ediyorum. Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.



Haber Tarihi : 13.08.2021

AYLARA GÖRE HABERLER