Şehit Yakınları ile Gazi ve Gazi Yakınlarının Tedavileri Başladı

Sivas Valiliği ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokolle, şehitlerimizin yakınları ile gazilerimiz ve yakınları hastane hizmetlerimizden sıra beklemeden yararlanmaya başladı.

Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanemizde Salı ve Cuma günleri tedavi için gelen şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarının tedavileri gerçekleştirilmeye başlandı. Hastaneye girişlerinden itibaren personelimiz tarafından karşılanan ve 15 Temmuz Şehitleri Aile Kliniği’nde tedavileri yaptırılan şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarına kahvaltı, öğle yemeği de ikram ediliyor.

Şehit Özel Harekât Polisi Osman Yurt’un eşi Rabia Yurt yaptığı açıklamada, “”Bize bu fırsatı veren Valimiz Davut Gül’e ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ediyorum. Hastane personeline de güler yüz ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehit Özel Harekât Polisi Kenan Ardıç'ın annesi Zeliha Ardıç ise, “Cumhuriyet Üniversitesi Hastanemizde tedavilerimiz yaptırılıyor. Bize bu fırsatı sunan Valimize ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ederim.” dedi.

Kıbrıs gazisi Ethem Demirkaya ise, “Aile hekimliği doktorları genel bir kontrol yaparak neler yapmamız gerektiği hakkında bilgiler vererek ilgili kliniklere havale ettiler. Bize bu fırsatı tanıyan Valimize ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 10.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER