Üniversitemiz “Çocuklarla Yaza Merhaba Etkinliği” Düzenledi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sanat, Düşünce, Edebiyat Kulübü ve öğrencilerimiz tarafından Şifa Özel Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocuklara yönelik “Çocuklarla Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

 

SHMYO’nda görevli aynı zamanda kulüp akademik danışmanı Öğr. Gör. Mehtap Çifçi tarafından koordine edilen etkinliğe akademisyenler, öğrencilerimiz, eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı. 

 

Öğr. Gör. Çifçi gerçekleştirdiği konuşmada, Üniversitemiz adına bu tür etkinlikleri sürekli hale getirdiklerini belirterek üniversitelerin sadece bilimsel çalışma ve eğitim faaliyeti yapılan yerler olmadığını aynı zamanda sosyal sorumluluk anlamında da görevleri olduğu bilincinde hareket ettiklerini söyledi. Bu anlamda desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkürlerini sundu.

 

Etkinlikte çocuklara, öğrencilerimiz tarafından oyunlar oynatıldı, boyamalar yapıldı ve şarkılar öğretildi. Programın sonunda çocuklara hediyeler dağıtılarak, pasta kesimi yapıldı. 



Haber Tarihi : 12.06.2023

AYLARA GÖRE HABERLER