Suşehri Timur Karabal MYO Mezuniyet Töreni Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda (MYO) Mezuniyet Töreni yapıldı.

 

MYO bahçesinde düzenlenen törene Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, MYO Müdürü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. 

 

Program saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yüksel “Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Öğrencilerimizin mezun olduğunu görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Mezun olan öğrencilerimizin gittikleri yerlerde Suşehri’mizi en iyi şekilde tanıtacaklarına inancım tamdır.” şeklinde konuştu.

 

Sonra söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven “Timur Karabal MYO, en önemli okullarımızdan biridir. Öğrencilerimizin böyle güzel bir okuldan mezun olmaları bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonraki hayatlarında da en az okullarındaki kadar başarılı olurlar. Yolları da bahtları da açık olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Gürsoy “İki yıl süren bir eğitim sürecini başarıyla tamamladınız. Kendinize, ailenize, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumluluğu olan çeşitli görevler alacaksınız ve kariyer basamaklarını hızla tırmanacaksınız. Mesleki yaşam sınavınız şimdi başlamaktadır ve ömür boyu sürecektir. Sizlerin başarısı Suşehri Timur Karabal MYO nu daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır.” dedi.

 

Mezuniyet pastasının kesilmesi sonrası diploma törenine geçildi.

 

MYO birincisine Kaymakam Sarı ikincisine Belediye Başkanı Yüksel üçüncüsüne de Rektör Yardımcısı Ataseven, diplomasını ve plaketini verdi.

 

Mezuniyet töreni, diplomaların verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi.
 



Haber Tarihi : 23.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER