SCÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), Lise Öğrencileriyle Buluştu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), lise öğrencileriyle buluştu.

SCÜ ile Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Sosyal, Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü kapsamında SCÜ YDYO, Sivas il merkezinde bulunan Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle buluştu.

Buluşma, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özel’in konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan YDYO Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin üniversitemiz hakkında genel bilgiler verdi. Sonrasında müdür yardımcıları Öğr. Gör. Arzu Yel Terzioğlu ve Öğr. Gör. Murat Hanağasıoğlu, SCÜ bünyesinde bulunan yabancı dil bölümleri ve hazırlık programları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Misafir Öğr. Gör. Ahmad Hamad KHAN ile öğrenciler arasında İngilizce bir sohbet gerçekleştirildi.

Buluşma, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin müzik resitaliyle son buldu.

Haber Tarihi : 11.05.2022