İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Oryantasyon Programı Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) 1. sınıflara yönelik Oryantasyon Programı düzenlendi.

Programa, Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Demir, Dr. Öğr. Üyesi Mualla Akçadağ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Yekbaş, "Bu manzarayı aslında çok özledik. Bundan bir yıl önce pandemi sebebiyle uzaktan eğitim yapıyorduk. Bu koltuklar, sınıflar bomboştu. Sizleri burada görmek çok güzel." dedi.

Öğrencilerimizi yerleşkede görmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Yekbaş, Türkiye'nin sayılı büyük kampüslerinden birine sahip Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin sosyal ve kültürel imkanlarından da bahsetti.

Açılış konuşmasının ardından Ekonometri Bölümü Araştırma Görevlisi Yağız Can Bayhan sunumunu gerçekleştirdi.

Programda Arş. Gör.  Bayhan, öğrencilere 7+1, Erasmus ve Farabi değişim programları, Eduroam gibi 1. sınıf öğrencilerinin 4 yıl boyunca ihtiyaç duyacakları bilgileri anlattı.

Haber Tarihi : 22.09.2022