Türk Kızları Topluluğu Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Türk Kızları Topluluğu tarafından Eğitim Fakültesi’nde Öğretmenler Günü nedeni ile ‘3’üncü Şehit Öğretmenler Resim Sergisi’ düzenlendi.

Yaklaşık 26 eserin bulunduğu sergide Topluluk, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucunda ebediyete irtihal eden Eğitim Fakültemiz Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencimiz Emel Duruduygu’yu da unutmadı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi hakkında bilgi veren Topluluk Başkanı Esma Saygın, “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyor ve bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Memleketin dört bir yanına koşarak giden öğrencilerin vatana, bayrağa, millete bağlı olsunlar diye canını hiçe sayan, bu kutlu yolda hayalleri karartılan şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 26.11.2019