Sivas Milletvekili Soluk, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve Ekibi İle Toplantı Gerçekleştirdi

 TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret ederek Üniversitemizde yapımı devam eden hastane inşaatı hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şimşir, Üniversite Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ile Yapı İşleri Daire Başkanlığı ve Üniversitemiz hastanesi yöneticileri katıldı.

Milletvekili Mehmet Habib Soluk, yapımı devam eden Üniversitemiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Onkoloji Hastanesi inşaatları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’dan bilgi alarak istişarede bulundu.

Toplantıda yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Onkoloji Hastanesinin tüp geçitlerle mevcut hastaneye bağlantısının yapılması, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin mevcut yapısının güzelleştirilmesi, hasta odalarının birer ve ikişer kişilik odalar şeklinde düzenlenmesi konusunda bir çalışma yürütülerek 2018 yatırım programına alınması değerlendirildi.

Toplantı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.



Haber Tarihi : 05.07.2017

AYLARA GÖRE HABERLER