Mezuniyet Törenleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ)  mezuniyet törenleri hız kesmeden devam ediyor.

SCÜ Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni, Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu’nda düzenlendi. Törene, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Tuğkan Şeker ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Hastaoğlu, akademisyenler ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Turizm İşletmeciliği Bölümleri öğrencileri ve aileleri katıldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

SCÜ Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. MYO Yerleşkesinde gerçekleştirilen törene, Zara İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gazi Sonkur, müdürler, akademisyenler,  MYO personeli,  öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Gürün Meslek Yüksekokulunda da (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

MYO bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına Gürün Kaymakamı Halil Yazıcı, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hidayet Takcı, kurum amirleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği mezuniyet programı, diplomaların verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi.

Haber Tarihi : 03.06.2022