Atamaları Yapılan Akademik Personel İçin Program Düzenlendi

Unvanı değişen akademisyenler için düzenlenen programlar devam ediyor.

Rektör Yardımcılarımızın, Rektör Danışmanlarımızın ve Genel Sekreter Vekilimizin de katıldığı program öncesinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemizin bilimsel anlamda seviyesini yükselterek olması gereken yere getirmek, hocalarımız bilimsel anlamda ne yapacaklarsa, bütün imkânlarımızla yanlarında olmak en önemli görevlerimizdendir.” dedi.

Yeni unvan alan ve unvanları değişen akademisyenlerin hep yanında olduğunu ve olamaya devam edeceğini belirten Yıldız, “Ben tekrar hepinizi tebrik ediyorum, bundan sonra yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve hep yanınızda olacağımızı söylüyorum. Yapacağınız her bilimsel çalışmada yanınızdayız ve her türlü desteğimizi vereceğimizden hiç kuşkunuz olmasın.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, unvanları değişen; Prof. Dr. İbrahim Gül, Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, Prof. Dr. Ahmet Alim, Prof. Dr. Zehra Gölbaşı, Prof. Dr. Yalçın Karagöz, Prof. Dr. Hakan Demir, Doç. Dr. Teslima Daşbaşı, Doç. Dr. Selma Sabancıoğulları, Doç. Dr. Mehmet Tıraşçı, Doç. Dr. İlhan Otağ, Doç. Dr. Selahattin Koç, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Numanoğlu Akbaş, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özbakır, Yrd. Doç. Dr. Hesna Gürler, Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Ergün, Yrd. Doç. Dr. Ayhan Bulut, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Özgül’ü tebrik ederek belge ve hediyelerini takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Haber Tarihi : 23.08.2017

AYLARA GÖRE HABERLER