Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Ziyaretler kapsamında Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Adnan Oran, Türk Eğitim-Sen Sivas Şubesi Başkanı Nuri Yıldız ve yönetimi, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Sağdıç ve yönetim kurulu üyeleri, İhramcızade Derneği Başkanı Turan Topgül ve yönetimi, Sivas Radyo Televizyonu Program Yapımcısı Kemal Doğan, Kanal 58 Genel Müdürü Gülsever Akyol, Genel Yayın Yönetmeni Ünal Torun, Haber Müdürü Şeref Gülmez ve Teknik Müdür Serdar Tamgaç, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ve yönetimini makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ise ziyaretçilere iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte hareket edip Üniversitemize katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber Tarihi : 10.08.2016