Eczacılık Fakültesi ve Veteriner Fakültesi Akademik Kurulları Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eczacılık Fakültesi ve Veteriner Fakültesi Akademik Kurulları yapıldı.

İlk olarak Eczacılık Fakültesinde düzenlenen toplantıya SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç ve akademisyenler katıldı.

Daha sonra Veteriner Fakültesine geçilerek Dekan Prof. Dr. Barış Atalay Uslu ve fakülte akademisyenleriyle bir araya gelindi.

Her iki kurulda da eğitim-öğretim, araştırma ve uygulama faaliyetleri değerlendirildi.

Kurulların sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ataseven, 2020-2022 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Kurulların ardından Rektör Yardımcısı Ataseven, fakültelerin idari personelleriyle bir araya geldi.

Haber Tarihi : 20.10.2022