2. Sosyal Bilimler Ulusal Çocuk Kongresi Düzenlendi

Sivas Valiliği öncülüğünde; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, "Günümüz Dünyasının Sorunları" temalı 2. Sosyal Bilimler Ulusal Çocuk Kongresi düzenlendi.

Kongrenin açılış programına Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Millî Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, il protokolü ve 27 farklı BİLSEM’ den 30 öğretmen ve 36 öğrenci katıldı.

Kongrenin düzenleme kurulu başkanlığını Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu ile Öğretim Üyesi Dr. Adem Uzun yaptı. BİLSEM öğrencileri “Günümüz Dünya Sorunları” ile ilgili hazırladıkları bildirileri sundu.

Haber Tarihi : 07.09.2022