Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın Yeni Yıl Mesajı

Yaşanılan mutluluklar, sevinçler; acılar ve hüzünler ile bir yılı daha geride bırakıp yeni hedef ve umutlarla, yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız 2021 yılı, Üniversitemizin farklı alanlarda pek çok başarılar elde ettiği verimli bir yıl oldu. Karşılamaya hazırlandığımız 2022 yılında da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ailesinin bireyleri olarak yine var gücümüzle çalışacak, Üniversitemiz ve Ülkemiz nâmına önemli işlere imzamızı atmaya devam edeceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının, Ülkemiz ve tüm dünya insanlarına iyilikler getirmesi en büyük temennimizdir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ailesinin ve tüm milletimizin 2022 yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın; barış, huzur, refah ve sağlık getirmesini temenni ederim.

Haber Tarihi : 31.12.2021